/

 

 


HOUTCONSTRUCTIE

Ons uitgekiende assortiment biedt verschillende mogelijkheden voor het funderen van uw houtconstructies. Zo hebben we het flexibele F fundament waarmee houten liggers en palen snel en eenvoudig kunnen worden gemonteerd d.m.v. een montagehoek. De schroeffunderingen S en A hebben diverse sleufgaten waarop onze speciaal ontwikkelde paalhouders snel en exact geplaatst kunnen worden. U kunt een schroeffundering kiezen voor het plaatsen van bijvoorbeeld overkappingen, vlonders, tuinhuisjes, bruggen, speeltoestellen en schuttingen. Wij denken graag mee over uw toepassing en kunnen diverse paalhouders, montageplaten of balkdragers uit voorraad leveren.

Voor zwaardere constructies in klei- en veengrond, kunnen we met onze verlengbare schroeffundamenten tot een diepte van 20 meter funderen! Met deze techniek kunnen we voorkomen dat voor uw aanbouw of overkapping een zware hei-installatie moet worden ingezet. Informeer naar de mogelijkheden.

HALLEN EN CONTAINERS

Voor het plaatsen van bijvoorbeeld hallen, units, containers en noodwoningen zijn schroeffunderingen de ideale oplossing. Vaak speelt de prijs een grote rol bij het plaatsen van tijdelijke gebouwen. Met een schroeffundering kunt u uw objecten snel, voordelig en zeer stabiel plaatsen en de funderingen zijn bovendien ook eenvoudig uit te draaien.

INFRATECHNIEK

In de grond-, weg- en waterbouw bieden onze schroeffundamenten snelheid, veiligheid en de eenvoudige mogelijkheid tot hergebruik. Denk hierbij aan bruggen, verhoogde wandelpaden, afscheidingswanden en geluidswallen, vangrails etc. Snelfunderen.nl werkt op internationaal niveau samen met haar partners aan verschillende nieuwe toepassingsmogelijkheden.

ZONNEPANELEN

Steeds meer particulieren maar ook bedrijven plaatsen grotere in-field PV installaties om zelf hun energie op te wekken. Zo is er duidelijke groei zichtbaar van grotere installaties op de grond. Onze machines kunnen met zowel elektrische als hydraulische indraai-technieken werken waardoor we tot 200 fundamenten per dag kunnen plaatsen!

VLAGGENMASTEN

Voor de fundering en het plaatsen van vlaggenmasten bieden we een unieke schroeffundering, waarbij we de bestaande techniek van het kantelanker combineren met een schroeffundament. Deze Kantelanker-fundamenten zijn binnen 1 minuut geplaatst en direct te belasten.

STRAATMEUBILAIR

Een schroeffundering zorgt voor een stabiele, vaste montage van banken, tafels, afvalbakken, abri’s, speeltoestellen, draaidoorgangen, bewegwijzering. Uw product direct afgemonteerd op een flensplaat of in de koker van een schroeffundament. Een schroeffundering is snel, sterk en eenvoudig te plaatsen.

VERKEERS- EN RECLAMEBORDEN

In onze G4 fundamenten kunnen verkeers- en reclameborden snel en eenvoudig worden gemonteerd. Voor reclamezuilen hoeven geen zware betonfunderingen meer geplaatst te worden. De schroeffundering kan precies waterpas worden gesteld waardoor snelle en eenvoudige montage mogelijk is.

HEKWERKEN EN POORTEN

Op de fundering van hekwerken en (rol)poorten komt in sommige gevallen veel druk te staan. Dankzij onze schroeffundering hoeven er geen zware betonnen poeren meer aangevoerd of gestort te worden. Snelle en ergonomische montage, flexibel in afstelling d.m.v. de sleufgaten in onze schroeffundamenten.