/

 

 


WAT KOST EEN SCHROEFFUNDERING?

Schroeffundamenten zijn er al vanaf +/- € 25,-. Deze schroeffundamenten kunnen al een gewicht dragen van zo’n 1000 kg. Afhankelijk van de toepassing, bodemsoort en drukbelasting van de schroeffundering zijn er diverse fundamenten beschikbaar. Wij adviseren u daar graag in. Omdat we onze producten direct van diverse producenten betrekken, kunnen we kosten besparen. Dit ziet u direct terug in onze verkoopprijzen.

WELK MERK SCHROEFFUNDERING INSTALLEERT SNELFUNDEREN?

Snelfunderen werkt uitsluitend met hoogwaardige schroeffundamenten van BAYO.S. Op www.bayo-s.nl vindt u meer informatie over dit merk. Deze schroeffundamenten kunnen worden voorzien van verlengdelen, gekoppeld middels een zeer sterke bajonet-verbinding. De fundamenten van BAYO-S voldoen aan, of overschrijden zelfs, de strengste Europese normen. Alle onderdelen zijn volbad verzinkt volgens DIN EN ISO 1461.

WELK SCHROEFFUNDERING MOET IK KIEZEN?

Snelfunderen kan aan de hand van enkele gegevens bepalen welke schroeffundamenten u kunt gaan gebruiken. Dit is in de basis afhankelijk van de volgende 3 gegevens:  

 – Wat is de structuur van de grond (is er een sonderingsrapport beschikbaar)?          

 –  Voor welke toepassing wordt de schroeffundering gebruikt?                                                   

– Wat is de totale belasting op het fundament?                                                                           

We kunnen ook direct contact opnemen met uw constructeur of architect.

WAT ALS ER LEIDINGEN EN KABELS IN DE GROND ZITTEN?

Wanneer u niet zeker bent van de locatie van kabels of leidingen, kunt u een klicmelding aanvragen bij het Kadaster. Dit gaat zeer eenvoudig via www.kadaster.nl. U ontvangt dan een overzicht van alle leidingen en kabels op uw kavel. Ook wij kunnen dit voor u verzorgen. In openbare werken zal altijd een melding worden aangevraagd.

KAN IK MIJN SCHROEFFUNDERING OOK ZELF PLAATSEN?